INDIR​Ā
botanicals
Példa cím
a természet kincseivel

 ☽ · ÉBREDŐ NŐ · ☾

~ online női életmód program ~

A felébredt Nő hegyeket képes megmozgatni. (kínai mondás)

Szeretettel köszöntelek!


Engedd meg, hogy megosszam Veled saját történetem, dióhéjban. Ebben az életben feladatul kaptam a saját példámon, bejárt utamon keresztüli tanítást másoknak. Mindig is azt tartottam igazán hitelesnek, amit tapasztalatból adok át, a tudást önmagában kevésnek éreztem. A kettő együtt válik szép kerekké. Az, hogy ebbe a feladatba teljes mellszélességgel, igazán bele merjek állni, magabiztosan éljem is, ne csak elmélet legyen, hanem megvalósuljon fizikai síkon is, sok év olykor igen fájdalmas munkájának köszönhető. Évek, melyek által elmentem a végletekig,  ahol kívülről rá tudtam látni az életemre, a korlátozó hitrendszereimre, a kapcsolataimra stb. Mondhatni, ezen nehéz, határokat feszegető, számtalan leckét rejtő évek kellettek, hogy kellő bátorsággal, hittel, alázattal és szeretettel fel tudjam vállalni önmagam. Azt a nőt, aki címkéktől mentes, azt a nőt, akivé tanítások által vál(toz)tam. A közel 10 év alatt sok módszert megismertem és közülük összegyűjtöttem egy csokorba a kedvenceimet, amiket a mai napig is alkalmazok. Szeretném ha ezek Neked is utat mutatnának belső, igaz önvalód felé, hogy vissza emlékeztess arra, aki valójában vagy! Felébreszd a benned lakozó teremtő erőket és megtanuld ezeket tudatosan áramoltatni! Erre nincs kész recept, de nagy adag (ön)szeretetre, (ön)elfogadásra, nyitottságra, tiszta szándékra és türelemre garantáltan szükség lesz! A változás egy folyamat és ritkán vezet egyenes út a célhoz. De talán ebben az egészben nincs is cél, ahol egyszer csak vége lenne, mert az egész életünket végigkíséri. És pont ez a szép benne! Életutad során teszel szert a sok tapasztalásra, minden állomás tanít valamire. Kívánom, hogy az önismereti utad emlékezetes állomása legyen ez a program, amit szemléletté tudsz majd alakítani, és veled lehet a mindennapjaid során is.


Ami még különlegesebbé teszi a folyamatot, hogy ezt most többen, hasonló szemléletű Nőtársakkal együtt hoztuk létre!

Kik számára állítottuk össze az ~ÉBREDŐ NŐ~ online programot?

Minden olyan Nőnek, aki

szeretné felfedezni és megélni a nőiségében rejlő szupererőt,

kapcsolódna belső világához,

megismerné a női életkör részeit és annak minőségeit, 

tudatossá válna a menstruációs ciklusával kapcsolatban,

érdekli a női lét holisztikus megközelítése,

szeretné gyakorlatba ültetni a megszerzett tudást,

szeretne változtatni a saját nőiségéhez fűződő viszonyán.

Az online program során érintjük a női életkör részeit, a rituálékhoz és a természethez való kapcsolódás jelentőségét, az alkalmazott kellékek szimbolikáját.

Ezenkívül szó lesz a ciklustudatosságról, a női ciklus fázisainak fő üzeneteiről, a női egészséget harmonizáló gyógy-és tápláléknövényekről és szépségápolásról.

A meditációs és női jóga gyakorlatok támogatják utad, hogy a mindennapokba könnyedén beépítsd a tanultakat és mindig vissza tudj kapcsolódni belső stabilitást nyújtó tengelyedhez és erőforrásodhoz.

További ismeretek szerzésére egy ajánló is lesz mellékelve, a szemlélethez kapcsolódó filmek, zenék, olvasmányok listájával!

A progam tartalmának elsajátítása teljesen önállóan, egyéni ritmus szerint történik. A tananyag 1 hónapig letölthető, ezért később is használható.

A résztvevők egy közös Facebook csoportban megoszthatják tapasztalataikat, illetve hozzám is fordulhatnak kérdéseikkel!

A program várhatóan 2021. márciusában indul újra!