INDIR​Ā
botanicals
RÓLAM
a természet kincseivel

Hobbiból hivatás

A természetből töltekezem és küldetésemnek érzem, hogy minél több -erre nyitott- nőtársammal megismertessem ezt a varázslatos világot, ami holisztikusan segít megőrizni a női egészségünket és támogatja a kapcsolódást, az utunkat az önvalónk felé. A lányaim szerencsések, mert ebben a környezetben nőnek fel, de mint ahogy én is felnőttként éreztem a hívást, neked sem késő elindulni. A kezdeti kiváncsiságból néhány éve alatt hivatás lett, így államilag elismert természetgyógyász~fitoterapeuta végzettséget szereztem, mert szerettem volna teljesen hivatalosan ezen a területen munkálkodni.  A tudásvágy azóta is lelkesen él bennem, folyamatosan bővítem ismereteimet külföldi, hazai holisztikus szemléletű képzéseken és autodidakta módon, hiteles forrásokból.

Egy kicsit személyesebben


Az összes elemmel egységben és harmóniában élek, mégis talán a FÖLD elem áll hozzám legközelebb, vele tudok leginkább azonosulni. Anya (is) vagyok, táplálok, ölelek, gyógyítok, megtartok, nyugtatok, gondoskodok, befogadok, elengedek, bízok, figyelek, szeretek. Hasomlóan, mint a drága Földanya.  Talán ezért is a gyógynövények szeretete. Bár őket minden elem együttes “munkájának” köszönhetjük, mégis a földből nőnek ki, erős gyökereket biztosítva. Az ő nyelvükön értek. Hallom, amit üzennek. Érzem a lélekre gyakorolt hatásukat. Ezeket osztom meg Veled is, aki hozzám fordulsz. A természet kincseivel együttesen kísérlek utadon a női kiteljesedés felé.

Ahol ma tartok

A várandósság, a szülés, az anyaság beavatása által találtam meg igazán a helyem ebben a sokszínű hivatásban. Nemrégiben elsajátítottam egy kimondottan nőkre szabott harmonizáló módszert, sőt inkább már szemléletet, ami a jóga tanításait veszi alapul. Jelenleg ezen tudásom és folyamatos tapasztalásaim ötvözetéből a női lét életszakaszait, szerepeit, egészségmegőrzésének szelíd, de hatékony lehetőségeit kutatom és ebben tudlak téged is támogatni.